Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao policiji

Mladi lopov uhićen nakon sedam provala

17.01.2015.
u 15:00

Mladi provalnik i recidivist iz Vrbovca u mjesec dana ukrao je nekoliko mobitela, laptop i sat vrijedne gotovo 19.000 kuna

Odvijač, francuski ključ i crne gumene rukavice oruđe su pomoću kojega je G. N. (19) iz Vrbovca u više od mjesec dana uspio 'zaraditi' oko 18.800 kuna. Ti predmeti poslužili su mu za provale u četiri stana, u kojima je ukrao nekoliko mobitela, laptop, ručni sat i druge manje vrijedne predmete. 

Na prvu provalu odlučio se 29. studenoga prošle godine, međutim te noći sve je završilo samo na pokušaju, jer u stan u Maksimiru nije uspio provaliti. U istom kvartu odlučio se na novi pohod nekoliko dana kasnije, a uspjelo mu je obiti bravu na ulaznim vratima stana, iz kojega je potom između ostaloga ukrao skupocjeni mobitel i laptop vrijedne oko 15.000 kuna.

U idućih mjesec dana uspio je provaliti u još tri stana, na Trnju, Dubravi i Črnomercu, a posljednji pohod "odradio" je prije točno deset dana u Novom Zagrebu.

Međutim, tada je, baš kao i na početku, sve ostalo samo na pokušaju, a nakon toga policija ga je uhitila i pritvorila.

Nad tim mladim recidivistom koji je policiji poznat zbog nekoliko sličnih kaznenih djela i dalje se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se eventualno utvrdila i druga kaznena djela za koja sumnjaju da ih je počinio. 

Komentara 1

VK
vk52
20:14 24.11.2017.

Kad im je poznat sto ga ne zatvore da ne gadi okolis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije