Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunio stanare

Mladi lisac se 'došetao' na drugi kat zgrade na Črnomercu

Foto: Azil Dumovec
1/5
09.06.2021.
u 15:12

Odmah su pozvali ekipu iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu

Došetao se ležerno do Ulice Črnomerec u istoimenom kvartu i popeo bez problema na drugi kat jedne od tamošnjih zgrada. Dakako, prepao je i zbunio tamošnje stanare jer nije baš uobičajeno da na hodniku, umjesto susjeda, sretnu mladog lisca. Zanimljivu su tako intervenciju jučer u zapadnom dijelu grada imali hvatači iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu.

– Stanare zgrade iznenadio je svojom pojavom. Nazvali su nas, pa se naš kolega iz terenske ekipe ubrzo s liscom našao oči u oči. Jedan potez mrežom bio mu je dovoljan da se narančasti ljepotan nađe u njegovim rukama. Iznio ga je iz zgrade i odvezao na pregled u oporavilište za divlje životinje u Zoološkom vrtu. Tamo su veterinari utvrdili da je riječ o tromjesečnom lisičiću koji na stražnjem dijelu tijela ima ranu. Rana će biti očišćena, a lisac će kad se oporavi, moći biti vraćen u prirodu – kažu iz Skloništa.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
17:47 09.06.2021.

Dobro da ga netko nije isao mlatir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije