Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Zagreb

Ponavljaju stare ideje? Mjesni odbor Trnsko poziva građane na razgovor, pričali bi o garaži ispod igrališta

Zagreb: Stanari nezadovoljni najavom izgradnje garaže na mjestu igrališta u Trnskom
Marin Tironi/PIXSELL
19.04.2022.
u 10:40

Pokušavalo se to pitanje riješiti više puta, pa su tako prije godinu i pol dana čelnici četvrti predložili izgradnju parkirališta ispod "rupe", odnosno centralnog igrališta u kvartu.

Da Novi Zagreb ima problema s parkiranjem, dobro je poznato. A Večernji je više puta pisao o glavobolji koju imaju stanovnici Trnskog upravo zbog toga jer je previše vozila, a premalo mjesta za njih. Pokušavalo se to pitanje riješiti više puta, pa su tako prije godinu i pol dana čelnici četvrti predložili izgradnju parkirališta ispod "rupe", odnosno centralnog igrališta u kvartu. Nastupilo je negodovanje susjeda koji su imali i neke svoje ideje, pa se nedugo nakon toga promijenila i prometna regualcija u cijelom Trnskom. 

I dalje se razmatra o tome kako riješiti taj kronični problem, pa je Vijeće mjesnog odbora uputilo poziv na razgovor sa građanima, a tema je, izgleda, "staro" rješenje.  

– VMO Trnsko poziva sugrađane/ke Trnskog na razgovor o prijedlogu uklapanja parkinga za automobile u prostor igrališta u rupi i podizanja igrališta na plato otprilike u razinu okolnog terena. Želimo čuti vaše mišljenje, neovisno o tome slažete li se s idejom ili ste protiv. Razgovor će se održati u nedjelju 24. travnja u 17 sati u dvorani Mjesnog odbora Trnsko 34A – pozivaju na Facebook stranici Novi Zagreb - zapad je NAŠ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije