Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKAŠNJELA ROMANTIKA

Pomozite joj da pronađe nestalu ljubav: Porukama oblijepila Novi Zagreb

Poruka
Foto: Facebook
20.10.2017.
u 09:16

'On ima predivan glas, gitaru svira savršeno, ima predivno lice...'

Na nekoliko lokacija u Novom Zagrebu pojavile su se šarmantne, rukom pisane poruke u kojima nepoznata žena opisuje uličnog svirača koji ju je prije deset godina očarao. Sad ga pokušava pronaći, a njezinu poruku objavio je i član popularne grupe 'Zakaj volim Zagreb'

Foto: Facebook/ Naš potok

Tu je pjevao i svirao gitaru, talentiran, predivan, drag dečko kojeg volim i obožavam i kojeg bih htjela pronaći. 2007. mi je otpjevao i odsvirao ''Lily of the West'' i to je nešto najljepše što je netko učinio za mene. Ako ga poznajete, molim vas javite mi se na casira107@gmail.com. Također mi se javite ako ste ga vidjeli, ako znate neke informacije o njemu, slobodno ih pošaljite, bit ću vam zahvalna. On ima predivan glas, gitaru svira savršeno, ima predivno lice, recimo da je viši od mene (183 cm), volio je nositi kapu, kosa mu je tamnosmeđa ili crna, jako je drag. Unaprijed hvala i želim vam ugodnu jesen u Zagrebu – stoji u poruci. 

 

 

Komentara 9

Avatar mantra
mantra
09:36 20.10.2017.

Niste normalni.....!

MO
modovisisajteMaraschino
09:48 20.10.2017.

Lijepo, romantično, ali glupo... ma 10 minuta kasnije je prekasno, a kamoli 10 godina. On ima svoj život, ti nemaš svoj i pokušavaš na iluziji nešto izgraditi. Neka ti ostane lijepa uspomena i kreni naprijed u život ne uspoređujući ostale sa njime jer ćeš uvijek biti razočarana

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:00 20.10.2017.

Jesi potražila kod naših iseljenika u Irskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije