Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dašak glamura

Miro Ungar i njegov Idemo na Broadway u Jazz&Cabaret clubu Kontesa

Miro Ungar
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
10.10.2019.
u 13:49

U stominutnom će se showu Miri Ungaru na pozornici pridružiti i pjevači, šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari i artisti.

Dašak glamurozne atmosfere Broadwaya stiže sutra u Kontesu, gdje u 21 sat na pozornicu stupa Miro Ungar sa svojim cabaretom "Idemo na Broadway".

Publika će, između ostaloga, uživati u scenama iz poznatih mjuzikala "Chicago", "Fantom iz opere", "Priča o rađanju Broadwaya"...

U stominutnom će se showu Miri Ungaru na pozornici pridružiti i pjevači, šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari i artisti.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
17:50 14.10.2019.

svjedok prvog svjetskog rata demonstrira mladost...

DV
dvorskaluda
21:12 10.10.2019.

Bravo gospodine Ungar. Tako i treba; tko je duhom mlad, može još puno toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije