Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali noćni razgovor

Milana Vuković Runjić i gosti: večeras Boris Perić

Milana Vukovic Runjić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
20.06.2016.
u 12:48

U četvrtak će nastupati Slaven Letica, a potom, do 3. srpnja, redatelj Krešimir Dolenčić, Drago Štambuk te Nino Raspudić

Na ljetnoj Sceni Amadeo u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja večeras u 21 sat počinju “Mali noćni razgovori” Milane Vuković Runjić i njezinih gostiju koji će zasigurno izazvati interes javnosti, kako zbog svoga rada, tako i zbog toga što su uvijek spremni govoriti o hrvatskoj javnoj sceni.

Večerašnji je gost književnik i prevoditelj Boris Perić, u četvrtak Slaven Letica, a potom, do 3. srpnja, redatelj Krešimir Dolenčić, liječnik, diplomat i pjesnik Drago Štambuk te sveučilišni profesor, pisac i kolumnist Nino Raspudić. Ulaz je besplatan. 

Komentara 6

MI
MikiPrdekana
13:43 20.06.2016.

Milana, ti si dokazala kvocijent svoje inteligenije uclanivsi se u stranku Milana Bandica, tako da ne bi procitao ni redak tvoje knjige da mi neko da milijune

Avatar liquidsky
liquidsky
10:45 06.07.2016.

Trebala bi pustiti petodnevnu bradu. Po uzoru na svog ideološkog i interesnog vođu, intelektualca iz Pogane Vlake. Tako bi bila još ljepša i pametnija.

Avatar transdanubier
transdanubier
22:04 10.07.2016.

da, i milana se izgleda prodala za judine škude. nikad to od nje ne bih očekivao! mislim da više neću imati potrebe u ruke uzimati knjige ni koje je osobno pisala a niti koje prodaje u svojoj knjižari! (na promociji milanove stranke je čak kazala da je to za nju njezino osobno uskrsnuće! i da je otkrila neku novu SEBE! od književnice njezina ranga takvu jezičnu nebulozu stvarno nikad ne bih očekivao! o kako to gordo zvuči! koje li plemenite poruke mladim generacijama zagrepčana!) ona je to vjerojatno uradila jer joj je sveprisutni, svemoćni, smemogući i neumorni mile oprostio dugovanja za najam knjižare. velki su to penezi, kak bi on rekao (u zadnje vrijeme trabunja o parama!) no nije ona nažalošće jedina: tu je i cijenjeni prof. prosperov, pa onda ona bivša kustosica s prevelikim zubalom i još poneki. ne mogu razumjeti ljude od pera koje tako privlači milanova intelektualna aura! u jednom užem krugu bliskih jarana se pohvalio nekom prilikom kako već preko 20-ak godina nije pročitao ni jednu knjigu i onda uspije oko sebe okupiti crème de la crème iz svih intelektualnih područja! ima jedna prastara koja kaže: para vrti gdje burgija neće/nemre! i crna se zemljica nebu zaklela da si ništ na njoj ne može zanavijeke prikriti! živi mi svi bili pa vidili kad dođe vrijeme za milanova nasljednika... hoće li se raspršiti ovo ne baš maleno milanovo stado!? p.s. 3x zaredom si mi brisali osvrt na milanove fontane, pa će valjda i ovaj osvrt pojesti nekakav gladni vuk s medvednice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije