169 13°C
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Naš voljeni Veliki Vođa sve izraženije dokazuje tipičan starački sindrom specifičan za ova područja: od prekaljenog komunista, kako se vijek trajanja bliži kraju, on se okreće vjeri. Vjerojatno se nadajući kako će mu Bog oprostiti grijehe kad to već ljudi ... prikaži još! neće. Laprdalo, manipulator nepismenim pukom, obmanjivač i sve lošiji politički trgovac. Taj će sve učiniti ne bi li se svidio javnosti. Da ima američko državljanstvo bio bi dostojna zamjena Trumpu ako ga vlastiti narod zbaci s trona.

 • tapiro1:

  Kakve veze imaju ta dva predmeta međusobno? Informatika kao obavezan predmet svakako, ali kome smeta vjeronauk kao izborni predmet? Išao sam na informatiku i vjeronauk u osnovnoj, a ova medijska hajka protiv vjeronauka nema podršku kod većine Hrvata, ali naši ... prikaži još!i mediji su u rukama onih koji ne vole Katoličku crkvu i svim silama pokušavaju mlade otrgnuti od hrvatskog i katoličkog identiteta.

 • Blomberg:

  DA bilo bi pametno, vjeronuk treba djete dobiti kod kuce, a za zivot mu je puno potrebnija informatika i tu se nema vise nista za komentirati.

Još iz rubrike Zagreb

Vampiri
2
LARP BEZ GRANICA

U zagrebačkim Gajnicama okupili su se 'vampiri' iz svih dijelova Europe

NEM ZAGREB 2019.
NEM ZAGREB 2019.

U Esplanadu dolaze nagrađivani svjetski producenti i oskarovci

Milan Bandić
Do 2031. godine

Demografski plan Zagreba: Obiteljske kartice, subvencija stanarine...

28