68 24°C
 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Naš voljeni Veliki Vođa sve izraženije dokazuje tipičan starački sindrom specifičan za ova područja: od prekaljenog komunista, kako se vijek trajanja bliži kraju, on se okreće vjeri. Vjerojatno se nadajući kako će mu Bog oprostiti grijehe kad to već ljudi ... prikaži još! neće. Laprdalo, manipulator nepismenim pukom, obmanjivač i sve lošiji politički trgovac. Taj će sve učiniti ne bi li se svidio javnosti. Da ima američko državljanstvo bio bi dostojna zamjena Trumpu ako ga vlastiti narod zbaci s trona.

 • tapiro1:

  Kakve veze imaju ta dva predmeta međusobno? Informatika kao obavezan predmet svakako, ali kome smeta vjeronauk kao izborni predmet? Išao sam na informatiku i vjeronauk u osnovnoj, a ova medijska hajka protiv vjeronauka nema podršku kod većine Hrvata, ali naši ... prikaži još!i mediji su u rukama onih koji ne vole Katoličku crkvu i svim silama pokušavaju mlade otrgnuti od hrvatskog i katoličkog identiteta.

 • Blomberg:

  DA bilo bi pametno, vjeronuk treba djete dobiti kod kuce, a za zivot mu je puno potrebnija informatika i tu se nema vise nista za komentirati.

Još iz rubrike Zagreb

Endemska vrsta

Iz cijele su Europe došli proučavati dinarskog voluhara

Dan otvorenih vrata za učenike plinoinstalatere
Uvode i stipendije za učenike

Plinara novi kadar vrbuje 'minimalcem' od 1000 eura

3
Zahod
INSPEKCIJA JAVNIH TOALETA

Obišli smo javne WC-ove u Zagrebu: Otkrivamo koji je najčišći, a koji treba zaobići!

16