Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZAN RASPORED

Kakva akcija: Bandić izašao iz bolnice i odmah objavio cijeli niz pojavljivanja

Milan Bandić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
18.12.2018.
u 09:43

Milan Bandić hospitaliziran je na zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio od plućne embolije

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas ujutro izašao je iz bolnice. Odmah se uputio na posao u Gradsko poglavarstvo. Kako javljaju iz gradske uprave Bandić će danas nastaviti s aktivnostima. U palači Dverce, Bandić će pozdraviti prisutne na tradicionalnom božićnom susretu ratnih zapovjednika zagrebačkih ratnih postrojbi i predstavnika udruga proizašlih iz Domovinskoga rata. U 15 sati Bandić će otvoriti i sanjkalište na livadi na Cmroku.

U 15,45 sati obići će adventska događanja. Posjetit će tako Tunel Grič, Strossmayerovo šetalište, Gornji grad i Klovićeve dvore, dok će u 19 sati Bandić otvoriti tradicionalno besplatno noćno skijanje na Sljemenu u povodu početka nove skijaške sezone 2018./2019. na Sljemenu.Također će Bandiću, izviđači Zagrebačkog skautskog zbora predati Betlehemsko svjetlo - Svjetlo mira.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

Podsjetimo, Milan Bandić hospitaliziran je na zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio od plućne embolije. U bolnici je imao još jedan udar tromba.

Milan Bandić
1/12

Htio je doći na otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu, no zbog zdravstvenog stanja ipak se nije pojavio.

Ipak se pojavio prošloga tjedna u Skupštini kada je bilo izglasavanje proračuna. Iz bolnice je smijenio gradske zastupnike Neovisnih za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića, Brunu Esih i Anu Lederer s funkcija u upravnim vijećima gradskih kulturnih institucija.

Pogledajte video Otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu

 

 

Ključne riječi

Komentara 39

BS
@bserver
10:38 18.12.2018.

"dok će u 19 sati Bandić otvoriti tradicionalno besplatno noćno skijanje na Sljemenu"! Nadamo se da će stići na vrh Zagrebačke gore, novom žičarom koju je svečano obećao prije 10-tak godina!?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:04 18.12.2018.

dajte ga smjestite u ustanovu za osobe sa posebnim potrebama - Remetinec, da se čovjek malo odmori nakon napornog "rada"

AE
Aedes2017
11:43 18.12.2018.

Seljačina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije