Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plućna embolija

Milan Bandić hitno hospitaliziran, završio na jedinici za intenzivnu skrb

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Mateja Šobak, Romana Barišić Kovačević
08.12.2018.
u 10:13

Razlog teškog gradonačelnikova zdravstvenog stanja je plućna embolija nastala zbog tromba odnosno krvnog ugruška koji je ušao u plućnu atreriju i smanjio dotok kisika u pluća

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, noćas je hospitaliziran na KBC-u Zagreb, odnosno u jedinici za intenzivnu skrb Klinike za plućne bolesti Jordanovac zbog plućne embolije.

Večernjem listu je potvrđeno da je Bandić hospitaliziran noćas negdje oko ponoći te da je embolija posljedica trostrukog prijeloma potkoljenice jer gradonačelnik nije mirovao koliko bi trebao ili zapravo nije mirovao uopće. Liječnici poručuju da je gradonačelnikovo stanje sada stabilno i život mu nije ugrožen, ali napominju da kod ove dijagnoze treba biti jako oprezan. 

VIDEO: Milan Bandić na štakama došao na konferenciju za medije

Njegovi suradnici poručuju kako se gradonačelnik nada da će iz bolnice izaći do ponedjeljka zbog otkrivanja spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Potvrđeno nam je da su odgođene sve Bandićeve obaveze do ponedjeljka, a liječnici napominju da bi se u trebalo mirovati puno duže.

Javnost je za njegov najnoviji zdravstveni problem saznala kada se početkom studenog na presici pojavio sa štakama. Posljednjih dana se vidjelo da se Bandić otežano kreće sa štakama. 

Milan Bandić
1/31

 

Ključne riječi

Komentara 126

PA
Pajkoslava2
10:10 08.12.2018.

Stvarno ružni komentari! Što god da je radio, kakav god da je bio, poželjeti nekome smrt, ne htjeti mu ozdravljenje?? To više govori o onome tko to želi, nego o onome kome se želi!

DA
danijelrukavina4
10:53 08.12.2018.

Gradonačelniku Mikiju želim uspješan oporavak od bolesti. I da razmisli o daljnjem bavljenju politikom. Zdravlje bi ipak trebalo biti najpreče. Ako imate uvjete za mirovinu - sada je idealno vrijeme. Vidjet ćete, čim se umirovite - prijatelja ćete imati puno, puno manje. Ali tako je to u životu. Možete i kao umirovljenik puno doprinijeti. Najveća vaša snaga je u okupljanju ljudi. Možete i dalje raditi kao volonter na programima koji će okupljati ljude.

Avatar Juki
Juki
11:30 08.12.2018.

Baš ovakvi krvoločni komentari dovest će ga do još jednog mandata! Samo naprijed...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije