Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona na izmaku

Metropola i dalje hit - Posjet stranih turista gradu još ne jenjava

'17.08.2013., Zagreb - Turisticka ponuda grada Zagreba. U centru Zagreba se mogu zamjetiti grupe turista koji proucavaju centar grada.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
19.08.2013.
u 15:00

Sezona još ne jenjava u samom gradu. Turisti nisu propustili ni smjenu kravat-pukovnije na Trgu bana Jelačića

Glavna turistička sezona u Hrvatskoj s prošlim je vikendom završila, pa je i većini Zagrepčana, barem onima koji si to mogu priuštiti, jučer bio posljednji dan godišnjeg odmora, nakon kojega su se zaputili kući, stvorivši kolone vozila na prilazima gradu.

No, sezona još ne jenja u samom gradu, u kojem se strani turisti rado zadržavaju, očarani lokalnim svečanostima i običajima. Tako nisu propustili ni smjenu kravat-pukovnije na Trgu bana Jelačića.

>>Foto-priča: Pogledajte kako izgleda ljeto u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije