Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena Zagreb

Maša i Medvjed na ledu: Koji poznati hrvati će posuditi glasove likovima iz bajke

Maša i Medvjed na ledu
Foto: Promo
1/6
21.02.2017.
u 12:11

Raskošna interaktivna predstava "Maša i Medvjed na ledu" inspirirana popularnim crtićem, održat će se 4. i 5. ožujka u zagrebačkoj Areni. Glasove za likove obiteljskog spektakla, koji je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi dali su Mario Petreković, Damir Kedžo, David Vurdelja Dooks, Daniel Dizdar, Danijela Večerinović i Zrinka Kušević dok će glavne likove Mašu I Medvjeda tumačiti osmogodišnja Lola Juran i Adalbert Turner Juci.
Najmlađoj glumici ovo nije prvi susret s Mašom i Medvjedom. Lola je Maši već posuđivala glas za crtić, a sinkronizirala je 90-ak epizoda.

Obiteljski spektakl po prvi put dolazi u Hrvatsku, a riječ je o jedinom licenciranom showu Maše i Medvjeda koji je odobrio vlasnik brenda, studio Animaccord.

Gledatelji u Areni oba dana moći će uživati u čarobnoj predstavi I raskošnoj scenografiji. Ledena površina na kojoj će biti 18 klizača, osam plesača i šest akrobata prostirat će se na 1100 četvornih metara sintetičkog leda, spektakl će se moći pratiti i na LED projektorima, a centralni dio ledene površine zauzimat će Medvjedova kuća težine osam tona.

Obiteljski show na ledu definitivno će biti najspektakularnija izvedba inspirirana originalnim crtanim likovima, a kako bi bili vjerodostojni, autori showa pobrinuli su se da nema puno odstupanja od crtanog filma. Zločesti vukovi pred publiku će doći u pravim ambulantnim kolima, pingvini će doslovno padati s neba, a svoje umijeće vježbanja i kuhanja pokazat će osim Maše, Medvjeda, Vuka, Pande i ostali šumski prijatelji.

Uoči same predstave, obožavatelji će se moći družiti s omiljenim crtanim junacima. Mašu i Medvjeda će tako u nedjelju, 26. veljače ugostiti dm u svojim prodavaonicama u City centeru one East (od 11 do 12 sati), City centeru one West (od 15 do 16 sati) i u Arena Centru (od 18 do 19 sati).

Ne propustite pogledati ovaj fenomenalan dječji show, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim po cijeni od 90 kuna ili u tri prodavaonice dm-a u Zagrebu u kojima za 50 active beauty bodova možete preuzeti svoju kartu za ovu neponovljivu predstavu. Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici dm-a: www.dm.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije