Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD PONUDIO POMOĆ

Požar u Centru za odgoj i obrazovanje Prekrižje, evakuirani štićenici

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
12.12.2020.
u 20:56

U intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Centar i Vatrogasne postaje Novi Zagreb

Večeras u 19:25 Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o širenju dima iz Centra za odgoj i obrazovanje Prekrižje, na lokaciji Gornje Prekrižje 48. Dolaskom na teren, utvrdili su da je došlo do manjeg požara u jednoj prostoriji u prizemlju. 

U intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Centar i Vatrogasne postaje Novi Zagreb koji su ugasili manji požar i započeli raditi na odimljavanju, dok su štićenici doma evakuirani

Kako je priopćeno iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, iako se ne radi o gradskoj ustanovi, Grad Zagreb je kontaktirao ravnateljicu te ponudio pomoć za zbrinjavanje štićenika. 

Osim vatrogasaca, na terenu su bili i Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

VIDEO Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije