Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
perverznjak

Manijak u parku Maksimir gleda iz grmlja djecu i masturbira

manijak
Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.05.2010.
u 22:49

Iako su zaštitari odmah dotrčali kako bi ulovili manijaka on je već pobjegao iz parka Maksimir.

Majka malog djeteta prije 10-ak dana prijavila je zaštitarima u zagrebačkom parku Maksimir nepoznatog muškarca koji je skinuo hlače pokraj dječjeg igrališta.

Iako su zaštitari odmah dotrčali kako bi ulovili manijaka on je već pobjegao iz parka Maksimir, pišu 24 sata.

Zaštitari, koji neprestano cijeli dan i noć dežuraju u parku Maksimir, kažu da je muškarac nižeg rasta i malo deblji, oko 35-40 godina. Također su rekli da je taj muškarac stalni posjetitelj parka već nekoliko dana, da je uvijek u blizini dječjeg igrališta gdje sjedne na klupicu ili iz grma promatra djecu i masturbira.

- Parkom svaki dan prođe mnogo ljudi. Ne mogu svakog čovjeka pitati jesi li ti manijak koji radi gadosti pokraj djece. Sigurno mi neće odgovoriti: Da taj sam - rekao je za 24 sata glavni nadzornik parka Maksimir, Saša Banić.

Ključne riječi

Komentara 19

RE
returnofTito
00:57 25.05.2010.

Da li je policija kontrolirala Dalibora Urukalovica? On ih cak i slika .... :-) PLJUC!

OB
-obrisani-
01:02 25.05.2010.

Sigurno Škegro.

OB
-obrisani-
00:31 25.05.2010.

Naletit će taj bolesnik kad tad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije