Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA NOĆ

Kaos u Klaićevoj: 14-godišnjak s 4 promila razbijao vrata, prozore, namještaj...

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
02.01.2019.
u 16:48

Intervenirala je policija koja je svladala maloljetnika tako što ga je odvela u psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež

Fenomen alkoholiziranih maloljetnika nastavlja se pojavljivati i u 2019. godini. Čak njih sedmero hospitalizirano je prvog dana nove godine, kako prenosi RTL. U Klaićevoj je bolnici tako zaprimljen četrnaestogodišnji tinejdžer s četiri promila alkohola u krvi koji je porazbijao vrata, prozore, namještaj i još štošta.

Nalaz krvi otkrio je da je uz alkohol kombinirao i druge opijate, a  kada je odveden na detoksikaciju u zasebnu prostoriju, počeo je praviti neviđeni incident. Najprije ga je probao smiriti dežurni liječnik, a  onda i medicinsko osoblje.

Nakon što ga nisu uspjeli primiriti, intervenirala je policija koja je svladala maloljetnika tako što ga je odvela u psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež.

Mladić je napravio veću materijalnu štetu, a više informacija bit će poznato nakon očevida.  

Pogledajte doček Nove godine u Zagrebu:

Komentara 52

Avatar argus100
argus100
17:00 02.01.2019.

Imam puno godina i dobro se sjećam, nemam žal za prošlim vremenima ali, nekadašnja milicija je imala vrlo efikasne metode za obuzdavanje ovakvih i sličnih pojava. Djelotvorno i nitko se nije bunio na učinak.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:14 02.01.2019.

na zapadu je praksa da roditelji naknade štetu koju počini maloljetnik, pa neka on onda razbija, šara po fasadama i...

DU
Deleted user
17:10 02.01.2019.

Da ga baaabo pošteno izdegenči, to bi napravilo čuda! Fali tu pedagoški korbač, bio bi fin ko bubica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije