Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči eu izbora

Mađerić: Znat ćemo lobirati za novac za sanaciju Jakuševca

margareta mađerić (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
10.04.2013.
u 14:37

- U proteklih deset godina Gradska vlast nije iz EU fondova povukla gotovo ni kunu, posebno da se riješi ova eko bomba, kazala je Mađerić

Ususret nadolazećim izborima za EU parlament lista HDZ-a, HSP-a dr.Ante Starčević i Bloka umirovljenika ispred odlagališta otpada na Jakuševcu pozvali su Zagrepčane da im u nedjelju daju svoje povjerenje.

- U proteklih deset godina Gradska vlast nije iz EU fondova povukla gotovo ni kunu, posebno da se riješi ova eko bomba. Naši kandidati znati će u EUropi lobirati kako bi se dobio novac za rješavanje ovog gorućeg problema - kazala je Margareta Mađerić, kandidat za gradonačelnika Zagreba. Dodala je kako će ukoliko dobiju povjerenje građana na obje razine obnoviti pregovore sa Zagrebačkom županijom i novi centar za gospodarenje otpadom urediti negdje na prostoru gradskog prstena.

Navedenu koaliciju u nedjelju će na izborima predvoditi Dubravka Šuića i Andrej Plenković, a na listi će se još naći i Davor Ivo Stier, Ivana Maletić, Zdravka Bušić, Ruža Tomašić, Željana Zovko, Kristijan Tušek, Krševan Antun Dujmović, Zdravko Krmek, Ivan Bubić i Milivoj Špika.

>>Na izbore za europski parlament i poslovno nesposobni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije