Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTY ZA ŽENe

Lutka George jedini muškarac na tulumima

party
Foto: Privatni album
27.11.2013.
u 07:36

Volim se zezati da je ovo baš kao Tupperwareova prezentacija o tome koja posuda ili lonac za što služi. To je spoj edukacije i zabave

Kuma je prijateljici mladenki priredila djevojačku večer. Tulum je tekao po planu sve dok se nije oglasilo zvono na vratima. Glazba se lagano stišavala, a djevojke zbunjeno pogledavale. Neke su i pretpostavljale tko im dolazi u goste. Ali, na pragu nije stajao striptizer nego – Vatroslava.

– Dobra večer, jeste li za jednu Tupperwareovu prezentaciju? – sa smiješkom pitala ih je Vatroslava.

Djevojke su bile još zbunjenije. Potom je “gošća” otvorila svoj kovčeg pun igračaka za odrasle, priručnika, zavodljivog rublja i odjeće.

Rođendani, diplome...

– Volim se zezati da je ovo baš kao Tupperwareova prezentacija o tome koja posuda ili lonac za što služi. To je spoj prezentacije, edukacije i zabave – opisala je 42-godišnja Vatroslava Mišetić iz Zaprešića koja već dvije godine organizira specijalne tulume samo za ljepši spol.

Za sebe kaže da je sasvim obična žena koja je u sretnom braku 17 godina i ima kćeri Anu i Laru. Inače radi na blagajni u jednoj drogeriji, a vikendom educira mlade i starije žene, usrećuje ih, kaže, ali i poboljšava veze i brakove. Rođendane, proslave diplome ili uspješnog zaposlenja, djevojačke večeri ili obično druženje “Vatra” iz Zaprešića može začiniti svojim maštovitim programom. Jedina je u Hrvatskoj koja radi takav jedinstveni tulum isključivo za žene, a cijena je 300 kuna za dva sata zabave.

Zovu i majke zbog kćeri

– Svaki je tulum zabavan na svoj način. Jednom me prilikom pozvala majka koja je svojoj 20-godišnjoj kćeri htjela kupiti korzet za rođendan. Kada sam došla k njima, tamo je bila i 70-godišnja baka. Zaintrigirao ju je bio moj kovčeg. Bilo je simpatično gledati kako proučava igračke za odrasle – prisjetila se Vatroslava jednog od najzanimljivijih susreta. Iako su iza nje stotine zabava, ističe da smo još zatvoreno društvo. Pozivaju je uglavnom žene između 22 i 30 godina, a jedini muškarac koji smije biti na tulumu je George – plastična lutka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije