Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U produkciji LOFT-a

Lovci na snove “operiraju” u Maloj sceni uživo i online

LOFT
17.02.2021.
u 13:05

Autorski tim čine Neven Matoša, Bruno Kontrec, MorAutorski tim čine Neven Matoša, Bruno Kontrec, Morana Dolenc, Petra Prša, Anja Pletikosa, Luka Vrbanec i Ivan Štrokana Dolenc, Petra Prša, Anja Pletikosa, Luka Vrbanec i Ivan Štrok

 Franka ima sedam godina, a uskoro će se susresti s lovcima na snove koji rade u specijaliziranoj tvrtki čiji su klijenti djeca spavači. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih skupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. I brinu se o maloj spavačici Franki sve dok joj jedne noći u san ne uđe problem, a oni moraju riješiti stvar. Uzimaju kacige, vežu pojaseve i hitro se bacaju na posao...

Radnja je to inovativne dječje predstave “Lovci na snove” nastale u produkciji LOFT-a, Lutkarske organizacije koju fakat trebamo, a izvodi se u subotu u 19 sati u kazalištu Mala scena. Autorski tim čine Neven Matoša, Bruno Kontrec, Morana Dolenc, Petra Prša, Anja Pletikosa, Luka Vrbanec i Ivan Štrok, a koreografija predstave, poručuju iz organizacije čija je misija unaprijediti lutkarstvo u Hrvatskoj, uzbudljiva je vožnja karuselom koja publiku usto uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove. Zbog malog broja dopuštenih gledatelja, svega jedanaest, predstava će se izvoditi i online, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Male scene te na mailu info@mala-scena.hr.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije