Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ostavci

Ljubičićeva ostavka je moralan čin i mi ćemo ju prihvatiti

Zimska služba, smotra
Foto: Marko Prpić/Pixsell
31.10.2014.
u 21:00

Zamjenica gradonačelnica Sandra Švaljek i predsjednik Gradske skupštine Darinsko Kosor o suradnji

Zamjenica gradonačelnica Sandra Švaljek i predjednik Gradske skupštine Darinsko Kosor čini se da su se dobro uhodali pa gradom vladaju bez većih poteškoća.Slogu su pokazali i danas prilikom obilaska Zimske službe komentirajući da je ljudski prihvatiti ostavku Slobodana Ljubičića, šefa Holdinga.

- Za ostavku sam saznala jučer kasno posljepodne. Na našim pravnim službama je sada da oko toga odrade profesionalan posao no smatram da je ljudski prihvatiti ostavku koju je Ljubičić podnio - kazala je Švaljek.

Slično je kazao i Kosor dodavši da je ostavka moralni čin i da ju treba prihvatiti

- Članove Uprave Holdinga, pa i njenog predsjednik ubuduće ćemo birati na javnom natječaju. Neka se javi tko god želi, a izabrati ćemo najboljega - istaknuo je Kosor. 

Na upit hoće li Grad moći funkcionirati ili će doći do krize vlasti kazao je da je sjednica Gradske skupštine koja je održana u četvrtak dokazala da grad funkcionira bezprijekorno i da se neće posrećiti onima koji navijaju za krizu i prijeveremene izbore.

- Više ništa ne treba tvrditi. Sjednica na kojoj su s većinom zastupnika prihvaćene sve točke dnevnog reda, a neke i jednoglasno, uz glasove oporbe najbolji je dokaz da će se na isti način izglasati i proračun - kazao je Kosor. Dodao je da je vladajuća većina u Skupštini stabilna ne zbog uživanja u vlasti već zbog građana, korisnika gradskog proračuna zbog kojih 'Grad neće stati'. 

Komentara 4

MB
Marlon Brando
10:53 01.11.2014.

Moral,poštenje,nepotkupljivost,odgovornost,su definitivno vrline svih zaposlenika u gradskom poglavarstvu te holdingu.

DA
damirtankovic
01:22 02.11.2014.

To je tolko moralan čin ko i njegovo (i ostalih na čelu s Batmanom) hapanje love gdje stigne, pljuc!

VI
Vito
09:39 02.11.2014.

Ljubičićeva ostavka je moralan čin i mi ćemo ju prihvatiti ___________ Nije mi jasno kako uopće može ta slika uz ovaj članak biti zajedno s riječi -moral- __________ Zar ne vidite koliko je prijetvornosti u to dvoje koje bi se radije zadavilo, nego čak i glumilo zajedno pred fotoaparatima. __________ Tu nema iskrenosti niti za točku na slovu i, kamoli za točku na kraju rečenice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije