Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDIO JE U NAMI

Ljubavni oglas o kojem svi pričaju: 'Kupovala si neki dio za partviš i kasnije pregaču'

Oglas
Foto: Foto čitatelja
1/3
18.09.2019.
u 09:47

U oglasu se nalazi slika ružičastih cipela i slika traperica sa šljokičastim uzorkom za koje navodi da ih je nosila kad ju je vidio.

Mnoge Zagrepčane zainteresirao je oglas nalijepljen na stanici tramvaja u Vukovarskoj na strani FER-a. 

U njemu nepoznati muškarac traži ženu koju je vidio u Nami na Kvatriću. U oglasu se nalazi slika ružičastih cipela i slika traperica sa šljokičastim uzorkom za koje navodi da ih je nosila kad ju je vidio. 

- Bila si u Nami na Kvatriću sredinom tjedna. Kupovala si neki dio za partviš i kasnije pregaču. Ja sam nosio sivu majicu i shorts s treninga. Čuo sam te kako šaljivo pričaš s prodavačicama. Činiš mi se jako zabavna i interesantna. Primijetili smo se i motali oboje. Trebao sam reagirati. Je**** ga! Zato draga damo, javi mi se na mail ajmonestoskuhat@gmail.com - navodi se u oglasu. 

Dok se neki pitaju je li riječ o reklami, drugi su pak uvjereni kako je riječ o ljubavi. 

Pogledajte video: Pogledajte reakciju djevojčice koja nije prepoznala oca nakon što se obrijao

Ključne riječi

Komentara 1

LA
larala
08:24 20.09.2019.

pravi frajer luta gradom i traži curu a, ne očekuje da mu se ista javlja na oglas. dečko, ovo ti je malo otrcano :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije