Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ZET-a

Linija 15 danas vozi izmijenjeno, od ponedjeljka sve linije vraćaju stari vozni red

Zagreb: Autobusna linija 150 ponovno vozi na Gornji grad
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
08.05.2021.
u 11:22

- Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu te je ograničen broj putnika u vozilu na maksimalno 40 posto ukupnog kapaciteta - kažu u ZET-u.

Danas sve do 16 sati, linija 150 od Tuškanca do Gornjeg Grada i Trga bana Jelačia prometuje izmijenjom trasom, javljaju u ZET-u, a razlog su radovi koji uvjetuju zatvaranje za promet Ulicu Gustava Matoša. Trasa je sljedeća: 

Garaža Tuškanac - redovnom trasom do raskrižja Ulice Tita Brezovačkog i Ulice Antuna Gustava Matoša – (ravno) Ulica Tita Brezovačkog – (ravno) Trg Sv. Marka – (ravno) Ulica 29.X.1918. – (lijevo) Opatička ulica – i dalje uobičajenom trasom do odredišta.

U povratku će autobusna linija 150 prometovati redovnom trasom. Autobusno stajalište Habdelićeva neće se koristiti za vrijeme trajanja radova.

Od ostalih izmjena u prometu, u ZET-u također javljaju da će se od ponedjeljka ponovno primjenjivati uobičajeni vozni red zbog povratka učenika na nastavu, a to znači da će linije koje su proteklih mjesec dana prometovale prema prilagođenom, reduciranom rasporedu vožnji, ponovno prometovati pojačanim intenzitetom.

- Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu te je ograničen broj putnika u vozilu na maksimalno 40 posto ukupnog kapaciteta - kažu. 

Konačno, zbog sanacije dijela Tratinske ulice u naselju Lukavec, autobusne linije 166 (Glavni kolodvor - Donji Dragonožec), 311 (Glavni kolodvor - Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor - Vukomerić) i 322 (Velika Gorica - Cerovski Vrh) će od ponedjeljka 10. svibnja u 9 sati do subote, 29. svibnja prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera:

Glavni kolodvor/ Velika Gorica – redovnim trasama do raskrižja Tratinske i Ulice Dolenska – (lijevo) Ulica Dolenska – (lijevo) Tratinska ulica – i u nastavku uobičajenim trasama do svojih odredišta.Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi će se zaustavljati na usputnim stajalištima.

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
ZDRU
12:50 08.05.2021.

Ne vozi izmijenjeno tramvajska linija 15, nego autobusna 150. Provjerite naslov prije objave!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije