Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆE VREĆICE KUPCI IZBJEGAVAJU

Provjerili smo što građani misle o ZG vrećicama: 'Napunila sam je već nakon nekoliko sati, loše su kvalitete'

20.09.2022.
u 16:46

Vrećice od 40 litara koristili smo kod kuće i do sada, ali kupovala sam ih po puno nižim cijenama. Ove su mi preskupe i uopće mi se ne sviđa taj novi model jer smatram da nam je svima nametnut – nezadovoljna je Gordana. Umirovljenica Renata iz Savskog Gaja u prodavaonicu je došla već po drugi paket plavih vrećica jer je, govori, mislila da će im na troje ukućana najmanje biti dovoljne.

Komentara 160

JB
Jednonogi.Brabonjak
17:45 20.09.2022.

,,uh da je MB poslao vrećice već bi TT bio na ulici i sjedio s prijateljima na nogostupu....

KO
koraknaprijed
17:49 20.09.2022.

Nakon 2 godina vladanja Tomašević i njegova družina su izašli na ulice sa drugorazrednim kesicama za smeće,ha,ha,da nije tužno bilo bi smiješno.

DU
Deleted user
17:53 20.09.2022.

Sad lupajte po balkonima s loncima. Dati glas probosvjetima koji nikad nista u zivotu radili nisu i onda ocekivat napredak je razina djeteta od 7 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?