Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva spašena

Labradorica Beta oporavila se i spremna je za novi dom

Beta (1)
Foto: Udruga Suza
1/3
25.05.2012.
u 22:37

Beta osvaja dobrotom i umiljatošću, željna je ljubavi i pažnje i zato teško podnosi boravak u boksu

Labradorica Beta, koju je njezin vlasnik priklao nožem, uspješno se oporavila. Tragovi ovog zlodjela još se vide na njezinu vratu, no prema ponašanju ove mlade kujice teško bi itko mogao pogoditi što joj se dogodilo i da je od smrti spašena u posljednji tren.

Dobra i umiljata

Život joj je spašen na Klinici za kirurgiju Veterinarskog fakulteta, a za njezin brzi oporavak brinuli su se volonteri udruge Noina arka.

- Beta jednostavno osvaja svojom dobrotom i umiljatošću. Željna ljubavi neprekidno dijeli poljupce i pruža šapicu ne bi li osvojila nečije srce - opisuju volonteri kujicu i dodaju kako joj boravak u kavezu jako teško pada. Pozivaju sve koji mogu i žele ovoj prekrasnoj kujici pružiti siguran i topli dom da se jave u Info centar za kućne ljubimce, 0604044.

Prijava i policiji

A dok Beta željno čeka nekog tko će je osloboditi boravka u boksu, udruga Suza podnijela je kaznenu prijavu zbog nasilja nad kujicom i njezinim štencima. Isto tako, podnijeli su i prijavu nadležnoj policijskoj postaji, no još uvijek nemaju nikakvih povratnih informacija. Betini štenci imali su sreće, od ozljeda su se brzo oporavili i svi su udomljeni.

Priča o Beti izazvala je osudu brojnih čitatelja, a njezinu sudbinu prate i čitatelji u dalekom Los Angelesu. Podsjećamo na nju:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:02 25.05.2012.

kazna za nanošenje boli i nepotrebno ugrožavanje životinja je 10.000 kn! ovaj monstrum je zaslužio još i doživotnu robiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije