Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začin ljubavi

La Verna poziva na svoj štand: Vi donirajte, a mi biljke nosimo palijativnim bolesnicima

Foto: La Verna
1/3
09.10.2020.
u 11:50

U sklopu akcije „Začin ljubavi“, obilježit će se Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi.

Udruga La Verna pokrenula je akciju „Začin ljubavi“ čiji je cilj smanjenje izoliranosti osoba u palijativnoj skrbi koje su tijekom epidemioloških okolnosti dodatno isključene od društva. Tim se usto želi skrenuti pažnja na osobe u potrebi za palijativnom skrbi i članove njihovih obitelji kojima žele pružiti potrebnu pažnju i podršku kako bi znali da nisu sami i da se uvijek nekome mogu obratiti za pomoć. A održat će se sutra od 10 do 14 sati na Cvjetnom trgu gdje će volonteri udruge imati svoj štand sa začinskim biljem poput ružmarina, bosiljka i mente, a svojom će donacijom od 35 kuna za lončanicu, Zagrepčani moći podržati rad udruge.

U sklopu akcije „Začin ljubavi“, obilježit će se Svjetski dan hospicija i palijativne skrbi.

„Svojim radom želimo doprinijeti razvoju sustava palijativne skrbi. Kao što začin obogaćuje jelo i čini ga ukusnim, tako i volonteri upotpunjuju palijativnu skrb. Bolja palijativna skrb čini i društvo boljim. Želimo da palijativni bolesnici ostvare dostojanstven život do kraja. Pridružite nam se na Cvjetnom trgu i pokažimo im da nisu sami“,  izjavila je Blaženka Eror Matić, predsjednica udruge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije