Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u povijesti

Obrat na Hreliću: Ipak neće raditi nedjeljom, sajam prebacuju na subotu

Sanjin Strukic/PIXSELL
21.05.2020.
u 15:25

Na sajmu koji se službeno otvorio jučer, zbog epidemioloških mjera, kupce će izlagači dočekivati s rukavicama i s maskama na licu

Hrelić od danas pa nadalje radi srijedom i subotom – otkrio nam je Miroslav Filipčić, izvršni direktor Sajma automobila. Nakon detaljnih konzultacija i odluke Stožera civilne zaštite o zabrani rada nedjeljom, Uprava je odlučila da će kultni zagrebački sajam zbog novonastalih okolnosti nakon 50 godina promijeniti radno vrijeme.

Podsjećamo, na sajmu koji se službeno otvorio jučer, zbog epidemioloških mjera, kupce će izlagači dočekivati s rukavicama i s maskama na licu, a na ulazima u sajmište, kao i na različitim punktovima samog prostora sajma te javnim zahodima sredstva su za dezinfekciju.

O radu kafića koji posluju unutar sajmišta, napomenuo je Filipčić, odlučit će sami ugostitelji, a većina ih, dodao je, ima velike terase i veliko radno iskustvo te je uvjeren da će se pridržavati svih epidemioloških mjera propisanih za kafiće i da ni ondje problema neće biti.

– U ovoj situaciji učinili smo sve što smo trebali. Štandove smo razmaknuli tako da izlagači ne stoje jedan pokraj drugoga, nego na razmaku od tri ili više metara, ploče su kod nas i inače na dovoljnom razmaku, ali i tu smo prorijedili broj izlagača tako da ni s tim nema problema. Razmaci između redova nigdje nam nisu manji od osam metara – objasnio je izvršni direktor Sajma automobila
 

Ključne riječi

Komentara 2

GE
gec51
17:01 21.05.2020.

To je u nedjelju bio izlazak.Zabrana rada je apsurd , jer na Hreliću nitko nije prisiljen raditi.Smiješno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije