Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
156 18°C
Povratak na članak

Kruh naš svagdašnji: iz peći iz 1925. ili onaj 'moderan' bez brašna

Pekara u Novoj Vesi jedina još peče kruh na pari, a u Središću nude bez glutena
18. veljače 2015. 6689
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
2
  • Avatar tajar
    tajar:

    Ako se ugasi pekarnica na Novoj Vesi, mladi naraštaji ne će nikad znati što je pravo pecivo.

    18. 2. 2015. u 22:26
  • jurayy:

    Kakve veze ima peč kad je sve ostalo umjetno od brašna aditiva,voda puna klora i da ne nabrajam

    18. 2. 2015. u 15:37
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.