Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjenuju ga

Mate Kraljević prestaje biti šef komunalnih i prometnih redara?

Mate Kraljević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
19.04.2016.
u 16:00

Službene potvrde još nema, ali neslužbeno doznajemo da je smjena samo pitanje dana

Mate Kraljević, pomoćnik pročelnika i šef za komunalno i prometno redarstvo, kako neslužbeno doznajemo, bit će smijenjen. Na njegovu dosadašnjem angažmanu u gradskoj službi zahvalit će mu se gradonačelnik Milan Bandić.

Iako službene potvrde još nema, u dobro upućenim izvorima u Gradu kažu da je pitanje dana kada će se jasno obznaniti takva odluka.

Mate Kraljević, koji je još prošli tjedan obilazio terene i aktivno sudjelovao u poslovima Gradskog ureda za izgradnju grada i komunalne poslove, jučer nije bio dostupan za provjeru takvih nagađanja.

Podsjetimo, Kraljević je više od 20 godina bio šef Zagrebparkinga, a s te je pozicije, iako je dotad ostvarivao dobar poslovni rezultat, smijenjen 2010. godine.

Kao šef prometnih i komunalnih redara zalagao se pak za uvođenje nadzornih kamera, a do početka ove godine Grad Zagreb, odnosno gradske prometnice, pokrivene su s 354 kamere koje se koriste za nadzor prometnih prekršaja, čime su ujedno od velike pomoći i policiji.

>>Kraljević: Neka me ne vuku za jezik, svi su me molili za karte

>>Oprez! Još 69 kamera nas prate na nove 23 lokacije po gradu

Komentara 3

Avatar ludi kekec
ludi kekec
18:48 19.04.2016.

a i taj se nakrao.... za idućih 5 života... sto puta sam gledala kako pauk stavi jednu lisicu na auto i onda dečki čekaju 15 minuta da se pojavi vlasnik... pa se "dogovore" oko prekršaja... a dio tog dogovora ide šefu... odurno.

Avatar maxist
maxist
18:00 19.04.2016.

zahvaljujući njemu i kompi bandinju zagreb je grad represije i depresije.......

Avatar Jozo Mafijozo
Jozo Mafijozo
22:42 19.04.2016.

sad će bit osveta od svih proganjanih prema Mati Kraljeviću a sve po zaslugama potpuno podržavam udri i vrati milo za drago...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije