Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DRUGOG KRUGA

Kosor: Žao mi je jer je jedino Švaljek mogla pobijediti Bandića

Stožer Sandre Švaljek
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
21.05.2017.
u 20:38

Raspoloženje u našem stožeru nije loše i zadovoljni smo rezultatom. Ponudili smo najboljeg, najstručnijeg kandidata koji je mogao pobijediti Bandića, rekao je Kosor.

Čelnik HSLS-a Darinko Kosor izrazio je u nedjelju žaljenje jer nezavisna kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Sandra Švaljek, koju je podržala njegova stranka, po izlaznim anketama ne ulazi u drugi krug, a posebno mu je, kaže, žao jer je jedino ona mogla pobijediti aktualnog gradonačelnika Milana Bandića u drugom krugu. 

"Rezultati su odlični i Sandra Švaljek je dobila skoro 18 posto, naša lista skoro 13 posto. Meni je naravno žao, kao i ljudima iz našeg stožera da ona nije ušla u drugi krug jer ona je nakon 17 godina prvi kandidat koji je u svim relevantnim anketama pobjeđivao Bandića u drugom krugu", rekao je Kosor za Hinu.

Besmisleno je, ističe, glasovati za kandidata koji ne mogu pobijediti aktualnog gradonačelnika Milana Bandića no i dodaje - volju građana treba poštovati.

Raspoloženje u našem stožeru nije loše i zadovoljni smo rezultatom. Ponudili smo najboljeg, najstručnijeg kandidata koji je mogao pobijediti Bandića, rekao je Kosor.

Prema izlaznim anketama Sandra Švaljek na trećem je mjestu s osvojenih 17,7 posto glasova. Prvi je Milan Bandić s 31 posto, a druga Anka Mrak Taritaš s 26,8 posto glasova.

Dolazak Sandre Švaljek  u Matis Absolut Lounge na Trgu Stjepana Radića gdje je sjedište njezinog izbornog stožera očekuje se oko 22 sata, a do sada se tamo okupilo pedesetaka simpatizera.

Stožer Sandre Švaljek
1/105

Komentara 6

HR
Hrabraja
21:03 21.05.2017.

Problem je u Kosoru, ali gospoda Svaljek to nije shvatila na vrijeme. Pa on je jedna od najomrazenijih osoba u politici, nema niti 1% a uporno preživljava

VI
Vito
07:35 23.05.2017.

Kosor: Žao mi je jer je jedino ------- što nisi završio u devetom krugu (danteove komedije) _______ mogao bi poslužiti kao sredstvo za podmazivanje koliko si ljigav

SU
SUBARU
12:59 22.05.2017.

Bez podrške ove kokošarske strančice dobila bi više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije