Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije prvi put

Konji u slobodnoj šetnji Savskom opatovinom, opet pobjegli s obližnjeg ranča?

Konji Savska opatovina
Foto: Screenshot/Facebook
15.08.2018.
u 11:04

Prozivani vlasnik je Marko Vranić koji je prilikom zadnjeg ovakvog događaja krajem 2016. godine poručio kako se radi o tome da je netko otvorio vrata štale i pustio konje

Na Facebook stranici Zakaj volim Zagreb jedna je korisnica objavila fotografije troje konja u šetnji uz cestu na Savkoj opatovini. 

Sudeći po komentarima ispod slika ovo nije prvi takav "incident", a članovi grupe spominju kako se radi o konjima s obližnjeg ranča. 

- To su konji sa Savske opatovina s ranča iza praonice! Opet ih je netko pustio van! - jedan je od komentara, dok drugi komentar proziva neodgovornog vlasnika. 

- Neodgovoran vlasnik... Kad nalete pod auto i kad bude morao platiti štetu pobrinut će se da više ne idu van... Ali siroti konj će pritom stradati - poručuje se u komentarima. 

- Dobro da ne drži medvjede ili tigrove tak... - samo je još jedan od komentara koji se dotaknuo vlasnika, dok neki ipak citiraju Milu Hrnića te konjima kratko poručuju: - Požurite konji bijeli.  

Prozivani vlasnik je Marko Vranić koji je prilikom zadnjeg ovakvog događaja krajem 2016. godine poručio kako se radi o tome da je netko otvorio vrata štale i pustio konje. Točan uzrok ovoga puta trenutno se još ne zna. 

>> Pogledajte što građani misle o tragediji u Zaprešiću

Komentara 1

BR
brzzzy
11:33 15.08.2018.

Preseliti ih u Liku-Brinje... Tamo bi zasigurno sretnije živjeli... Usput rečeni ima i Vranića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije