Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Kawasaki 3P u nedjelju svira u Zapruđu

Zapruđe uživo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
15.05.2014.
u 13:43

U sklopu manifestacije "Zapruđe uživo", za vikend će se na Meštrovićevom trgu održati bogat glazbeni program

Zapruđe uživo” kultna je zagrebačka manifestacija koja postoji više od 40 godina, a u subotu i nedjelju na Meštrovićevom će trgu biti organiziran bogat program za sve ljubitelje rock’n’rolla. Od 13.30 do 23 sati nastupat će brojni glazbenici, među kojima su najpoznatiji talijanski Figli di Madre Ignota koji sviraju u subotu, te Edo Maajka & Frenkie i Kawasaki 3P u nedjelju.

Za najmlađe će posjetitelje biti organizirani nastupi raznih plesnih i glazbenih skupina, a u subotu od 10 do 13 sati hostese Večernjeg lista dijelit će časopis Radost. Glavni je cilj priredbe oživjeti urbani kulturni život u Novom Zagrebu i potaknuti druženje. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

>>Poznati i nepoznati uredili pothodnik između Utrina i Zapruđa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije