Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez zastoja

Katadiopteri u Mesničkoj će se zamijeniti i postaviti 'jastučići'

mesnička žmigavci
Foto: Anto Magzan/Pixsell
23.10.2014.
u 17:30

Rokovi koje je obećao gradonačelnik poštovat će se

Stanari Mesničke ulice kojima je gradonačelnik Milan Bandić prije uhićenja obećao zamijeniti postojeće i postaviti nove katadioptere, ali i zaštitne jastučiće kao fizičku razliku između kolnika i nogostupa ne moraju strahovati da će biti izigrani.

Potvrdu da će radovi koje je Bandić najavio započeti 28. listopada, dan nakon što stotinjak novih uređaja pristigne, dobili smo u Gradu, a konačnu potvrdu dala je i nova šefica grada Sandra Švaljek.

– Sve se odluke uredno provode, a realizirat će se i svi projekti – kazala je Sandra Švaljek. Podsjetimo katadiopteri, koji su gradsku blagajnu koštali 200 tisuća kuna, nakon uklanjanja iz Mesničke bit će iskorišteni i montirani na najugroženijim pješačkim prijelazima i prometnicama u gradu, kao i ispred ulaza u škole.

>>Trepereće katadioptere zamijenit će solarnima koji će svijetliti neprestano

>>Stanari ipak prosvjeduju, Bandić mamama poručio da si radije čuvaju djecu

Komentara 16

DU
Deleted user
20:06 23.10.2014.

Bandić obećao, bandić će napraviti, pa to je naša lova i posao Grada i njegovih službi i Holdingovih podružnica. Napokon, da su odmah radili posao po pravilima struke i mišljenjima stručnjaka - ne bi trebalo i opet rasipati naše novce. A Bandić - samo još jedan činovnik, kao i Merzel

ST
strsljen2013
20:04 23.10.2014.

Da li će jastučići biti prirodni od perja, antialergijski, memorijskom pjenom ili s običnom spužvom?

ZA
Zagor
21:45 23.10.2014.

Super... a na ćiji račun ide ova blamaža... hoće li super BandiMan svoje izljeve kreativnosti i igranja arhitekata platiti iz svog đepa ili da i za to institucije odrade svoja posla!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije