Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srdačan susret

Bandić i Bozanić: stisak ruke na sastanku školskih ravnatelja

Kardinal Josip Bozanic susreo se danas u Nadbiskupskom pastoralnom institutu s ravnateljima skola
Foto: Patrik MacekPixsell
1/4
16.12.2014.
u 13:15

Gradonačelnik koji je bio u društvu gradskog pročelnika za obrazovanje Ivice Lovrića s kardinalom je izmijenio nekoliko riječi

Zagrebački nadbiskup, kardinal Josip Bozanić susreo se danas u Nadbiskupskom pastoralnom institutu s ravnateljima škola, a susretu je nazočio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u društvu gradskog pročelnika za obrazovanje Ivice Lovrića.

Iako nije poznato po kojoj je dužnosti gradonačelnik došao jer mu je odlukom suda zabranjeno obnašati svoju dužnost, izmijenio je nekoliko riječi s kardinalom i ravnateljicom VII. gimnazije Ljiljom Vokić, kao i s brojnim drugim ravnateljima.

Foto: Patrik MacekPixsell

Nadbiskupijski pastoralni institut Zagrebačke nadbiskupije je inače nastavno-obrazovna, a po potrebi i istraživačka ustanova Zagrebačke nadbiskupije.

Bandić popio kuhano vino na otvorenju Ledenog parka: 'Prekrasno je, oduševljen sam'

Komentara 13

PI
Picard47
17:17 16.12.2014.

Pa ljudi ovo je SEKULARNA država a pojam sekularnosti ne isključuje slobodu govora. To znači da u ime moderne države ne možemo začipati usta Crkvi. To je vraćanje u 'srednji vijek' i nema veze sa tolerancijom i poštivanjem različitosti. Tako da....uspregnite malo svoje jezike i ako vas nije briga s kim Bandić priča odite lajat na druge vijesti. Ali ako vas zanima lajanje kao takvo onda ja nisam stručnjak za vaše probleme pa vam i ne mogu pomoći.

PE
PericaVeliki
16:18 16.12.2014.

Taj je neuništiv. Bu prešel u fratre...

Avatar salko1951
salko1951
15:27 16.12.2014.

Dva šofera malo jača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije