Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u prometu

Kaos u Novom Zagrebu: nastavljaju se gužve

Zagreb: Gužva na Aveniji Većeslava Holjevca zbog radova u Ulici SR Njemačke
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/8
29.08.2018.
u 10:06

Imate informacije i fotografije gužvi? Šaljite nam na javi@vecernji.net

I danas se nastavljaju gužve zbog radova na Ulici SR Njemačke u Novom Zagrebu, a kolona je nastala i na dijelu obilaznice.

Osim u samoj ulici SR Njemačke, kod križanja s Vatikanskom, gužva je jutros bila i na Aveniji Većeslava Holjevca, pogotovo kod križanja s Islandskom:

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Kosica i Lučko u smjeru Bregane vozi se u koloni dugoj oko 5 km, javlja HAK.

Zbog uređenja zapadnog kolnika u Ulici Savezne Republike Njemačke, na dijelu od Vatikanske ulice do Avenije Većeslava Holjevca, kolnik je na navedenoj dionici zatvoren za promet od 3. rujna do ranih jutarnjih sati. Obilazni pravac je: S. R. Njemačke –Islandska –  Avenija V. Holjevca.

Ulicom Savezne Republike Njemačke prema Buzinu vozi se obilazno te je promet usporen.

Zagreb: Gužva na Aveniji Većeslava Holjevca zbog radova u Ulici SR Njemačke
1/6

Autobusne linije 166 (Glavni kolodvor – Donji Dragonožec), 219 (Glavni kolodvor – Sloboština), 229 (Glavni kolodvor – Mala Mlaka), 241(Glavni kolodvor – Veliko polje) i 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) do ranih jutarnjih sati 3. rujna prometovat će djelomično izmijenjenim trasama.

Imate informacije i fotografije gužvi? Šaljite nam na javi@vecernji.net

Pogledajte video - Što građani kažu o obnovi rotora:

Ključne riječi

Komentara 19

2X
2Xgeneral
12:12 29.08.2018.

matana mikij treba pod hitno objesiti za jajca i to vezati za jajca konja bana Jelačića

OG
Oglasivac277
11:54 29.08.2018.

Ispada kao da netko namjerno zeli stvoriti kaos i paralizu grada ....toliko gradilista otvoreno i sve poslije Gospe kad se ljudi vratili sa godisnjeg .

EL
elkomadante
10:46 29.08.2018.

kakav kaos ako Miki dela ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije