Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u ponudi

Kamo u noćni život: odabrala Remi iz Elementala

Sanjin Strukic/Pixsell
24.06.2016.
u 09:00

Popularna pjevačica preporučila mjesta za aplikaciju "Zagreb Be There" u sklopu nove rute - "Nightlife", a novost je i "Foodie"

Aplikacija zagrebačke Turističke zajednice “Zagreb Be There” dobila je dvije nove rute.

Turu “Nightlife” sastavila je glazbenica Mirela Priselac Remi iz Elementala koja turiste savjetuje o noćnom životu. Na ruti se nalaze njoj zanimljivi barovi i mjesta poput Art Parka, Katrana, Vinyla ili Funka.

– Sastavila sam je uz savjetovanje s dečkima iz benda. Želja nam je bila prezentirati široki dijapazon zanimljivih mjesta u Zagrebu, od nezavisne scene do komercijalnijih, ali nedovoljno zastupljenih mjesta – kazala je Remi. Drugu rutu – “Foodie” sastavila je pak pokretačica “Malog placa na tavanu” Jelena Iva Nikolić, a turistima preporučuje mjesta na kojima mogu jesti i piti, kao što su Cogito Coffee Shop, Dežman bar, Mak na konac ili Mundoaka. Aplikacija koju je osmislila agencija Bruketa&Žinić OM ima ukupno osam ruta. Besplatna je i dostupna na Android i iPhone uređajima, a može se “skinuti” s mikrostranice betherezagreb.com.

Aplikacija je osvojila nekoliko međunarodnih nagrada, među kojima i onu za najbolju digitalnu turističku promociju u Europi te za turističku inovaciju godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije