Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva procjena

Kamion počupao tramvajsku žicu u Držićevoj i uzrokovao zastoj

Zastoj tramvaja
Foto: Čitatelj
1/4
06.02.2021.
u 09:49

Kamion je nakon toga samo produžio dalje Radničkom, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija. Tramvajski promet u tom dijelu grada bio je u prekidu do 13 sati.

Vozač kamiona je krivo procijenio te je pred očima našeg čitatelja potrgao tramvajsku žicu u Držićevoj ulici u Zagrebu što pokazuju i fotografije koje nam je poslao. Kamion je nakon toga samo produžio dalje Radničkom, a ubrzo je na mjesto događaja stigla i policija. 

Ubrzo nakon ovog događaja nastao je zastoj u Branimirovoj te tramvaji stoje do daljnjeg

Iz ZET-a su priopćili kako zbog oštećenja elektroenergetske mreže na križanju Ulice kneza Branimira i Avenije Marina Držića tramvaji linija 2, 5, 6 i 7 prometuju preusmjereno u oba smjera.

Tramvaji linije 2 prometuju Jukićevom, Ulicom grada Vukovara do Savišća, linija 5 prometuje Vlaškom, Draškovićevom preko Glavnog kolodvora i Savske ceste do Prečkog, linija 6 prometuje preko Jukićeve ulice, Ulicom grada Vukovara do Žitnjaka te linija 7 prometuje preko Trga žrtava fašizma, Ulicom kneza Mislava preko Glavnog kolodvora do Savskog mosta.

Tramvajski promet na spomenutom raskrižju ponovno je krenuo oko 13 sati, a u primjeni je subotnji red vožnje. 

Ključne riječi

Komentara 7

TE
tek
12:24 06.02.2021.

Kako? Koja je bila visina kamiona? A na kojoj su visini žice? Nije mi jasno kako je iz Držićeve ušao u Radničku? Iz kojeg pravca?

TR
Tripoli
12:39 08.02.2021.

Zagreb je jedan od retkih glavnih gradova u Evropi gdje su u strogom centru more videt šleper..pa cak i šumar s prikolicom punu balvana..

BE
berija
10:11 06.02.2021.

Dolje Bandić! Da Zagreb ima pravog gradonačelnika imali bi dosad bežične tramvaje i podzemnu željeznicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije