Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČUPAO VODOVE

Kamion oštetio električnu mrežu pa izazvao prometni kaos u centru Zagreba

Foto: Stela Lechpammer
1/2
30.08.2021.
u 13:53

Zbog teretnog vozila koje je oštetilo gornji vod u zoni raskrižja Koturaške ulice i Savske ceste u prekidu je privremeno bio tramvajski promet Savskom cestom i to od Vukovarske do Tratinske ulice, kazali su nam ranije iz ZET-a.

Servisne ekipe brzo su sanirale oštećenje gornjeg voda koje je prouzročilo teretno vozilo kod raskrižja Savske i Koturaške ceste pa od 14.15 sati tramvajske linije 4, 13, 14 i 17 ponovno prometuju uobičajenim trasama do svojih odredišta.

Zbog teretnog vozila koje je oštetilo gornji vod u zoni raskrižja Koturaške ulice i Savske ceste, u prekidu je privremeno bio tramvajski promet Savskom cestom i to od Vukovarske do Tratinske ulice, kazali su nam ranije iz ZET-a.

VIDEO Zastoj u Zagrebu: Tramvaji ne voze jer je kamion oštetio električnu mrežu (Snimila: Stela Lechpammer)

Tramvaji svih linija od Savskog mosta prometovali su preusmjereno Ulicom grada Vukovara, a tramvaji od Glavnog kolodvora prometuju do okretišta Ljubljanica.

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Botox.Biden
Botox.Biden
14:20 30.08.2021.

Svake godine ista priča. Vjerojatno je nevjerojatno teško montirati nekakve čelične štitnike pa da kamioni trgaju svoje kabine umjesto vodova?

DU
Deleted user
14:20 30.08.2021.

To me uvijek fasciniralo kako se po tim uličicama oko FER-a motaju i provlače šleperi. Da ne spominjem Konjščinsku... Netko mi je tvrdio da je u Beču šleperima zabranjen ulazak u grad, ali kod nas je to, naravno, nemoguće ostvariti.

ST
stefj
16:33 30.08.2021.

Eto, otvorena diverzija iz Srbije, nije bilo balvana u blizini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije