Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Kako poboljšati život u GČ Gornji Grad – Medveščak?

kvartovska tribina
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.11.2013.
u 08:30

U narednim izdanjima Večernjeg odgovorit ćemo i na ona pitanja koja se nisu stigla postaviti, a više o tribini pisat ćemo u subotnjem broju.

Dvorana dječjeg kazališta Mala scena bila je premala za stotinjak građana, koji su došli na prvu kvartovsku tribinu Večernjeg lista vezanu uz probleme i poboljšanje života u Gradskoj četvrti Gornji Grad – Medveščak.

Na pitanja pristigla mailom, telefonom te ona postavljena na licu mjesta odgovarali su Alan Ordulj iz Sektora za promet Gradskog ureda za prostorno uređenje, pročelnik Ureda za graditeljstvo Dinko Bilić, predsjednik GČ Gornji Grad – Medveščak Luka Šimurina, savjetnik gradonačelnika Željko Horvat, savjetnica pročelnika Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport Božica Šimleša, Zoran Nevistić, pročelnik službe za mjesnu samoupravu te pročelnik Ureda za poljoprivredu Emil Tuk.

Građani su dobili konkretne odgovore na pitanja kao što su manjak prostora u OŠ Jabukovac, te izgradnja nove školske dvorane, koja je trenutno motažni objekt prekriven azbestnim pločama ili nedostatak zebre ispred dječjeg vrtića u Mikleušićevoj ulici, no u narednim izdanjima Večernjeg odgovorit ćemo i na ona koja se nisu stigla postaviti, a više o tribini pisat ćemo u subotnjem broju.

>>'Mi stanari zapadne strane Medveščaka ne možemo ni umrijeti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije