Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez klizališta?

Kakav će biti “neklasični” Advent

Davor Puklavec/PIXSELL
05.11.2020.
u 08:41

Bandić najavio tek "sedam-osam štandova na Jelačić-placu"

Ove godine klasičnog Adventa neće biti. Obrtnici će imati tek sedam-osam štandova na Jelačić placu. No bit će kulturnih događanja po raznim institucijama, a i grad će se prigodno osvijetliti i urediti – kazao je gradonačelnik Milan Bandić jučer na Radio Sljemenu, a te su izjave odmah podigle popriličnu strku u medijima.

Neki su prenijeli da se ovogodišnji Advent otkazuje, no to još, može se čuti, nije definirano. A što je konkretno mislio te koji će to obrtnici prodavati u kućicama nije točno specificirao ni Bandić, a iz Grada neslužbeno kažu da će se detalji oko organizacije Adventa znati početkom sljedećega tjedna. U “niskom startu” je i zagrebačka Turistička zajednica, koja je zadužena za organizaciju kulturne ponude.

– Još se čeka konačna odluka Nacionalnog stožera – kažu u TZ-u. No moguće da nekih prepoznatljivih simbola, poput klizališta na Tomislavcu, čuje se također neslužbeno, i neće biti. Činjenica je da radovi na klizalištu još nisu počeli, a već su trebali...

Komentara 2

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:53 05.11.2020.

Znači Bandićev vozać neide ove godine u Autriju na skijanje.

Avatar JPlesi
JPlesi
03:33 07.11.2020.

Srećom pa više ne slavim ništa od kako imamo svoju novu državu...nema više onog štiha kao kad sam bio mali ovo je odavno kod mene otišlo u zaborav...na žalost..sve proslave i sva okupljanja zadnjih su godina toliko glupava a o dočecima i proslavama za N.G da ne govorimo koliko je glupo...sve je to više za ništa ..tako da mi nimalo neće faliti ništa od toga pa taman da i to nestane zauvijek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije