Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovina stana za kćer

Juričan poručio Bandiću: Razveo si se na sudu od supruge. Isplatilo se Milane. Bravo

Milan Bandić i Dario Juričan
Foto: Sanjin Strukic/Marko Prpic/PIXSELL
1/3
01.02.2020.
u 10:27

Danas tvoja kćer, majstore magle, zahvaljujući tvom poduzetničkom duhu ima skoro pa duplo kvadrata..., napisao je Juričan u svojoj objavi

Redatelj Dario Juričan na svom Facebooku osvrnuo se na kupnju stana supruge Milana Bandića. Podsjetimo, Bandići su kćeri kupili stan novcem od prodaje stana Vesne Bandić u Preradovićevoj ulici. 

"OD RASTAVE BRAKA DO ŠELINOG STANA U NEKOLIKO SLOŽENIH KORAKA

Milane o Bandiću, 25.3.1996. razveo si se na sudu od supruge Vesne. Izveo si tu operaciju samo da supruga Vesna može otkupiti stan u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.
Vesna Bandić odmah je nakon razvoda podnijela Komisiji za stambene odnose grada Zagreba zahtjev za priznavanje stanarskog prava u Preradovićevoj 13, za stan od 38m2.
Vesna Bandić tvrdila je da u toj kući živi praktički od rođenja iako je tada živjela s tobom, tada još samo rezačem etiketa u nastajanju, u neboderu u Bužanovoj 41.

Samo dan nakon što je predala zahtjev, Komisija joj usvaja zahtjev za stanarsko pravo i Vesna otkupljuje stan za 35.760kn, što je tada bilo najmanje sedam puta manje od tržišne cijene.
Od razvoda braka do kupnje stana u Preradovićevoj prošlo je Milane – ravno sedam dana.
Sada Milane vrtiš priču da je supruga Vesna upravo od prodaje tog stana u Preradovićevoj kćeri kupila stan od tvog pajde Šele od 68m2.
Hvala ti što si nas podsjetio, rezaču etiketa, koju si složenu operaciju bio spreman napraviti za 38m2.
Danas tvoja kćer, majstore magle, zahvaljujući tvom poduzetničkom duhu ima skoro pa duplo kvadrata...
Isplatilo se, Milane, bravo!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira
/Hvala Hrvoju Appeltu!/

P.S.
Naročito me veseli, Milane, tvoja objava od jučer:
"NEMA NIČEG SPORNOG U IMOVINSKOJ KARTICI GRADONAČELNIKA❗
Gradonačelnik se drži zakona i zakonske procedure (...)
Gradonačelnik uredno, ispravno i na vrijeme unosi promjene u svojoj imovinskoj kartici."

A gdje su nestali, Milane, svi oni luksuzni satovi Zenith, Cartier, Piaget, IWC.... ?
Kamo su se odmetnuli oldajmeri iz Gruda... ?
Tko je progutao tri stana kojima si raspolagao i koristio se.. ?
Kako je isparilo 200.000kn gotovine koja ti je nađena u pretresu ureda i stana ?
A slike koje si pokušao sakriti kod Kikaša i zbog kojih ćeš u buksu na odmor na duže vrijeme jer si tražio Vidu Demarin da da lažni iskaz vezano uz te slike?
Ajde, ajde, rezaču etiketa, šalji i dalje medijske objave uredno, ispravno i na vrijeme kako se držiš zakona i procedure, uveseljavaj nas, možeš ti to", napisao je Juričan.

Video: Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
13:24 01.02.2020.

Ovoga čovjeka treba podržati!

HE
herojulice
13:30 01.02.2020.

Pitanje za one slabijeg shvaćanja i konkretnog dijeljenja minusa člancima protiv "gospodina" budućeg bivšeg gradonačelnika u odlasku. Kad jedan običan Juričan dospije do takvih podataka, koji su inače istina, što mislite koliko toga mogu prikupiti određene institucije i sve te lopine, kriminalce i ratne profitere poslati pred sud a ovaj na temelju njih presuditi? Mišljenja sam, u normalnoj i pravnoj zemlji, bi takvi postupci bili gotovi za 6mj do godinu dana, zatvori pretrpani sa navedenim likovima a proračun države jako bi se napunio. E. Da. Kako je lijepo sanjati o rpavnoj državi. Sanjali smo i 91 ali ništa se dogodilo nije.

ER
Erazmo
12:33 01.02.2020.

Ne podupirem medijske hajke,ali ovo sa "rastavom" je jadno i za svaku osudu.Ako zbog nicega drugog zbog ovoga bi trebao dati ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije