Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES UNIŠTIO DOMOVE

Juričan poručio Bandiću da smjesti ljude u svoje stanove: 'Zagrepčani su sve te stanove platili'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/34
25.03.2020.
u 09:44

Dario Juričan pozvao je gradonačelnika da pomogne svojim sugrađanima u nevolji

Bivši predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan poslao je otvorenu poruku zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Gradonačelnika je pozvao da smjesti Zagrepčane koji su zbog potresa ostali bez doma u stanove kojima raspolaže.

Juričan je Bandiću poručio: 

"Gradonačelniče Bandić, kucnuo je trenutak za vašu milost, za vašu solidarnost s građanima!

Kao što dobro znamo, vi gradonačelniče samo u Zagrebu koristite i raspolažete, osim stana u Bužanovoj, sa četiri stana (na Gračanskoj cesti, Krugama, Horvaćanskoj, u Bužanovoj od brata Drage Bandića), a ja vam predlažem da ih stavite na raspolaganje stanovnicima Zagreba koji su zbog potresa ostali bez svog doma i završili na cesti.

1/30

Zagrepčani su sve te vaše stanove platili, gradonačelniče, a sada je trenutak da iskoristite ovaj povijesni izazov i kao veliki humanist pomognete svojim sugrađanima u nevolji.

U nadi da ćete stanove još danas zagrijati i napuniti u njima frižidere te tako na osoban način odgovoriti na povijesni izazov koji ove nevolje stavljaju pred Zagrepčane, ja vas srdačno pozdravljam!", tvrdi Juričan.

VIDEO Potres teško oštetio Đorđićevu ulicu u Zagrebu

Komentara 27

Avatar Observer
Observer
10:32 25.03.2020.

Nismo ni ovog lika vidjeli s lopatom u rasciscavanju zagrebackih ulica, ali sve dok mu njegovi istomisljenici dodjeljuju medijski prostor , ovaj lik ce sam sebe smatrati kao da nesto predstavlja, a ustvari je najveci dosadnjakovic.

KO
komentatorv3
10:39 25.03.2020.

Od ovog konja jedino su retardiraniji novinari kaj njegova blebetanja prenose xD

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:17 25.03.2020.

Nikad u zivotu manje smijesnog i duhovitog klauna nisam vidio! I corona virus djeluje simpaticno u usporedbi s njim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije