Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mali znak zahvale'

Juričan izveo performans s kavijarom: 'Holding je oblikovan po našim željama i potrebama'.

Foto: Dario Juričan/Facebook
08.05.2020.
u 13:51

Nikome, u svojoj dobroti, nisam želio uskratiti kavijar. Jer Holding je oblikovan po našim željama i potrebama, poručuje samoprozvani gradonačelnik svemira

Zašto je 8. svibnja oslobođen Zagreb? Da bi veprovi iz HDZ-a danas mogli raditi u Holdingu i zato sam upravu nagradio kavijarom - poručio je Dario Juričan, samoprozvani gradonačelnik svemira nakon što je, kako navodi, prije ravno četiri mjeseca radio desant na Holding i tražio, kao četvrtoplasirani na izborima, svoj plijen - Holding.

- Međutim, moj plijen se i dalje komada te je najfriškiji komad otišao supruzi Kazimira Ilijaša, koja je postala direktorica u holdingovoj Plinari. Nadvepar Ilijaš majstor je nagomilavanja funkcija u zagrebačkoj Skupštini, vođa HDZ-ovog kluba te partner Rezaču etiketa.
Kao mali znak zahvale Upravi Holdinga donio sam im kavijar - objašnjava redatelj i aktivist koji je sa sobom ponio tri žličice.

- Najveću za predsjednicu Uprave, jer njoj najviše treba kavijara da joj ruka ne zadrhti kada potpisuje imenovanja u Plinari. Srednja žličica je za članove Uprave i najmanja za kabinet Uprave - pojasnio je čovjek koji želi biti Milan Bandić i zaključio kako 'nikome, u svojoj dobroti, nije želio uskratiti kavijar. Jer Holding je oblikovan po našim željama i potrebama'.

 

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
10:05 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:29 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije