Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravu stvar na pravo mjesto?

Juričan donio šutu, bacili je u obližnji koš

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
13.04.2020.
u 15:00

Redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan ustanovio je kako je Zagreb 22 dana nakon nepogode još uvijek zatrpan ostacima

Dragi Zagrepčani, ako niste sigurni kamo sa šutom nastalom nakon potresa, uvjeren sam da je najbolja lokacija za nju upravo ona kod zgrade gradskog poglavarstva - uz fotografiju s nekoliko cigli poručio je jutros stanovnicima metropole redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan, ustanovivši kako je Zagreb 22 dana nakon nepogode još uvijek zatrpan ostacima. Pozvao je na ostavljanje šute pred Gradskom upravom "da se gradonačelnik pobrine za nju", a bome, i pobrinuo se.

VIDEO Šuta koju je ostavio Dario Juričan ispred zgrade Poglavarstva uklonjena je i bačena u smeće

Možda ne, doduše, direktno on jer odrađivao je presicu gradskog stožera, ali Juričanova je šuta uklonjena sa stepenica na ulazu u zgradu Grada i elegantno smještena u - obližnji koš za smeće. Podsjetimo, gradonačelnik Milan Bandić kazao je danas da se svaki dan s ulica odveze 160 tona šute.

1/7

Komentara 43

MK
mkinkognito
17:06 13.04.2020.

Juračin se ponaša kao dvorska luda pritom zaboravlja kako je dvorska luda ipak morala poštivat neka pravila, a ako ih nije poštivala znala je završit na prilično loš način. Ovaj put na fotografiji je se vidi barem jedan komad koji ne ide u smeće, moglo bi se nazvati krađom jer predmet pipada nekoj od zgrada koja je kulturna baština. raščišćavanje šute poslije takve štete na zaštićenim objektima je zapravo prebiranje materiala. Prebiranje prilično uspori proces čišćenja. Maknite tu budalu barem iz novina jer dajući mu prostor unisi se pomutnja među službe koje moraju odraditi svoj posao. On izvodi performanse kad za sve važi ostani doma pa kad bi barem radio nešto korisno. Radi štetu

SJ
Samo ja
17:03 13.04.2020.

Šarlatan....

ML
Mladjan
17:08 13.04.2020.

Svećenik prozvao vjernike na misu, blati ga se sa svih strana. Juričana prozvao građane da nose šutu ispred poglavarstva, njega se veliča. Dobro idemo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije