Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvodnja

Junaci iz Zagrebačkog holdinga oduševili građanku u gluho doba noći

Odvodnja
Zagreb.info
05.10.2017.
u 12:19

Ekipu iz Odvodnje čekala je sat vremena jer, kako kaže, iako su bili deset metara udaljeni, nisu se mogli kontaktirati niti locirati u gluho doba noći.

Burna večer i bizarna situacija dogodila se jednoj Zagrepčanki u dva sata u noći. U zagrebačkoj četvrti Knežija, iz stražnjeg joj je džepa ispao mobitel, koji pao u otvor kanalizacije.

“U tom trenutku jednostavno ne vjeruješ da se to dogodilo. Gledaš u otvor i govoriš si da je sve ovo šala i da se mobitel nalazi u torbi. No, onda shvatiš da si zbilja blesav i da je zbog tvoje površnosti i nespretnosti mobitel upravo završio u kanalizaciji“, ispričala je za Zagreb.info 

Vidjela je službenike policije koji su imali "pune ruke posla" s vozačem kojeg su priveli zbog prekoračenja brzine i prekomjerene količine alkohola. Prišla im je i objasnila što im se dogodilo, posudili su joj mobitel s kojeg je nazvala 112 i objasnila problem. 

Ekipu iz Odvodnje čekala je sat vremena jer, kako kaže, iako su bili deset metara udaljeni, nisu se mogli kontaktirati niti locirati u gluho doba noći. 

“Građani su me već počeli u čudu gledati zašto stojim na stanici već neko vrijeme s pokislim izrazom lica. No, dvije prolaznice ustupile su mi svoj mobitel kako bih mogla nazvati dečka, brata i potom prijatelja da dođe do stanice da mogu imati barem neki kontakt. Zahvalna sam i dragim Zagrepčanima koji se nisu uplašili zbunjene djevojke koja usred noći stoji kraj kanalizacije i smrzava se“, ispričala je Zagrepčanka.

Iz kombija su izašli Stanko, Dražen i Željko, trojica ljubaznih i simpatičnih Zagrepčana koji su odmah prionuli na posao. Njima ovakve situacije nisu strane, događaju se vrlo često, tvrde. 

Foto: Zagreb.info
“Mobitel je, srećom, ostao na suhom u kanalizaciji i u ostao je u funkcionalnom stanju. Momci su bili jako ljubazni, nasmijani i dragi. Ovakva gesta posebno me iznenadila jer sam mislila da će mi se smijati i reći da ovakve situacije nisu hitne pa da nema potrebe da itko intervenira. Mislim, tko bi u ponoć došao do autobusne stanice samo zato što je netko dovoljno nespretan da mu mobitel padne u kanalizaciju? Večer su mi obilježili dragi policajci, ljubazni Zagrepčani, najdraži ljudi iz mog života i divna ekipa iz Odvodnje. Hvala svima od srca od mene i mog mobitela“, poručila je anonimna građanka.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:01 05.10.2017.

Ma sta junaci... HEROJI :-), N.S. Zrinski im ni do koljena, novinaraska lupetala treba tretirati ko endemsku vrstu slicnu ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije