Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21 kilometar

Jubilarno izdanje biciklijade! Pogledajte rutu koju će u subotu ‘savladati’ tisuće biciklista

Donosimo rutu za 40. Večernjakovu biciklijadu
06.06.2022.
u 14:55

Donosimo rutu za 40. Večernjakovu biciklijadu

Sve smo bliži 40. izdanju Večernjakove biciklijade! Jubilarka će se voziti na ruti Zagreb - Samobor, isto kao i prva biciklijada iz 1979. godine. 

Pogledajte ovogodišnju rutu koju će u subotu 11.lipnja savladati tisuće biciklista. 

Staza od Trga Franje Tuđmana do Vugrinščaka je ravna, većim dijelom asfaltirana i nije pretjerano zahtjevna. Duga je 21 kilometar s dva odmorišta na staroj Samoborskoj cesti.

Biciklijada nije utrka, apeliramo na sigurnost

Smisao biciklijade nije utrkivanje, već druženje, stoga apeliramo na sve sudionike da se drže laganijeg ritma.

Prvi biciklisti na Vugrinščak će stići oko 12 sati gdje će ih dočekati bend Pravila igre, bogata gastro ponuda i sadržaji poput badmintona, odbojke i besplatnih novouređenih bazena, ali i bogati zabavni program za djecu. Popodne sviraju još i Teška industrija i Heidi šeće psa, a u 19 počinje večernji dio programa koji će začiniti Detour, Prljavo kazalište i Vanna. 

Povratak je u vlastitom aranžmanu, stoga je onima koji se vraćaju biciklima potreban oprez. Za one koji žele bezbrižno uživati u večernjem programu osiguran je parking za bicikle sa zaštitarom i povratak autobusima u Zagreb. Bicikli se ostavljaju na vlastiti odgovornost. 

Busevi imaju ograničen broj mjesta, a polazak je kod hotela Lavica (Ul. Ferde Livadića 5), a dolazak kod okretišta Ljubljanica. Busevi voze u 20h, 22h, 23h i 00h. 

Karavana kreće

Vidimo se 11. lipnja na Trgu doktora Franje Tuđmana u Zagrebu, start vožnje je u 10h, a startne brojeve i poklon vrećice ćete moći preuzeti već od 8.30h. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije