Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praznik rada

Josipović: Nema izlaska iz krize popularnim mjerama

josipović
Tomislav Miletić/PIXSELL
01.05.2010.
u 14:19

Svake godine na 1. svibanj dođe u Maksimir, ali neće kušati besplatni grah zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića jer ga doma čeka žena s ručkom.

- Zalagat ću se da se teret krize pravedno raspodijeli. No, nema izlaska iz krize popularnim mjerama, rekao je predsjednik Ivo Josipović koji je nešto iza 13 sati, zajedno sa svojim savjetnicima stigao u Maksimir.

Predsjednik, koji je došao iz Okučana, gdje je slavila 15. obljetinca Bljeska, rekao je da svake godine na 1. svibanj dođe u Maksimir, no na pitanje hoće li kušati besplatni grah po receptu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, predsjednik je odgovorio: Neću, jer me doma čeka žena s ručkom.

Predsjednik Josipović bio je vrlo rado viđen među posjetiteljima koji su se mahom došli s njim pozdraviti. No, našli su se i oni koji su na ovaj međunarodni praznik rada našli vremena za kritiku.

- Ne dirajte nam dijasporu, ona nam je puno pomogla, jedna je prolaznica usput dobacila predsjedniku.

Ključne riječi

Komentara 37

OS
osvetnik
12:26 04.05.2010.

Budale, Zar mislite da ce Vam Josipovic pomoci - on nema tri ciste o ekonomiji - samo blebeta kao i njegov predhodnik lopov Mesic. Boli me glava od svakakvih budala

PO
podravacc
17:35 01.05.2010.

Pitanje; Šta su oni sa Zapadnog Balkana za vrijeme Juge tražili u Sloveniji? Odgovor; Posao! Pitanje; Šta pravi Slovenci odkad su ušli u EU traže na Zapadnom Balkanu? Odgovor; Očeve!!!

JA
jaaaasam
01:24 02.05.2010.

O čemu vi to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije