Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Britanskom trgu

Jeste li vidjeli ovog mladića? Policija ga traži zbog napada na 31-godišnjaka

PUZ
Foto: PUZ
1/2
06.09.2019.
u 13:50

Policija poziva građane da, ako imaju informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj 192

Zagrebačka policija objavila je fotografije mladića starosti oko 20 godina, kojeg dovode u vezu s događajem na Britanskom trgu 12. svibnja 2019. godine oko 11.20 sati, kada je nepoznati počinitelj počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 31-godišnjaka.

"Nepoznati je muškarac, starosti oko 20 godina, visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, tamnije kose, tada bio odjeven u majicu dugih rukava crne boje s kapuljačom s natpisom bijele boje na prsima i prugama bijele boje na rukavima, u kratke hlače sive boje i tenisice crne boje", izvijestila je policija.

Foto: PUZ

 
Policija poziva građane da, ako imaju informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj 192. Informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar bokolo
bokolo
22:40 06.09.2019.

Ustasa?

Avatar Grunf
Grunf
13:59 06.09.2019.

najbolje da mi radimo njihov posao. Uhitimo ga,obavimo papirologiju i samo ga predamo policjcima a oni ga odvedu na sud i pritvor

SV
sveznam1
14:28 06.09.2019.

snimate i ljude koji nisu pocinili kaznena djela a to je kazneno djelo uostalom tko je postavio kameru i ima li ovlasti uopce snimati i sta radi s tim sninkama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije