Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimno pismo

"Jelušić nudi 5.000 eura onomu tko otkrije krticu u Poglavarstvu"

jelusic
01.05.2010.
u 16:26

Izgubio je živce i nudi nagradu da otkrije tko je Večernjem poslalo fotografiju pranja njegovog Volva u autopraonici Poglavarstva, piše u anonimnom pismu

“Ivo Jelušić je potpuno izgubio živce i ponudio pet tisuća eura onome tko otkrije krticu u Poglavarstvu koja je Večernjem listu poslala fotografiju pranja njegovog Volva vrijednog stotinjak tisuća eura u autopraonici Gradske uprave. Jelušić ima i dva sata vrijedna oko 70 tisuća kuna (Panerai i TAG Heuer Monaco) koja nije prijavio u imovinskoj kartici”, stoji između ostalog u anonimnom pismu koje je, osim u Večernji, poslano u barem još jednu redakciju.

– Onaj tko je poslao pismo nije normalan! Zašto bi nudio nagradu od pet tisuća eura? Ne znam ni što je sporno s mojim satovima, osim da im je vrijednost puno manja od navedene. Jednog (Panerai) sam kupio u Švicarskoj za petsto franaka a drugog mi je poklonila supruga – kaže Jelušić.

Tvrdi da mu podmeće netko od njegovih protukandidata (Davor Bernardić i Željka Antunović, nap. a.) za mjesto šefa zagrebačkog SDP-a.
– Vidite što su sve neki spremni učiniti da bi se dočepali funkcije šefa gradskog SDP-a. Željka Antunović mora uspjeti jer je inače politički gotova, a Berdardić je u panici jer mu je upravo istekao mandat predsjednika Foruma mladih – rekao je Ivo Jelušić. Na izravno pitanje misli li da mu pisma podmeće Davor Bernardić rekao je: “Nemam dokaza”

– Žalosno je sve to. Kako kampanje odmiče sve je prljavija. Ne znam tko šalje pisma osim što znam da ja s time nemam nikakve veze – rekla je Željka Antunović. Kaže da nije tajna da se između Jelušića i Bernardića rasplamsao žestoki rat, ali da se akteri pripaze što rade jer “tko pod drugim jamu kopa, sam u nju padne”.

U Bernardićevom taboru, pak, tvrde da su pisma maslo Željke Antunović.
– Ide mi sve to već na živce. Ja se takvim stvarima ne bavim, a onomu tko se time bavi nije mjesto u SDP-u – kaže Bernardić.

Komentara 58

OB
-obrisani-
00:47 08.05.2010.

A tko je taj gospidin?????

MI
miles2525
11:13 02.05.2010.

Hm, Panerai za 500 Svicarskih franaka. To mora da je plagijat. Najjeftiniji koji se moze naci na internetu ima cijenu od 3300 Britanskih funti, sto je oko 5500 Svicarskih franaka. 5000 franaka se izgleda izgubilo na putu iz Svicarske u Hrvatsku.

OB
-obrisani-
18:33 01.05.2010.

PODRAVEC VOLVO JE KINESKI AUTOMOBIL sa porijeklom iz svedske i nije ni u pola vrijedan kao sto ti pises , kosta otprilike kao dva nova golfa. Lazna informacija. Ko je radio u Hrvatskoj i ima a ko je brao skrbrb ima koliko ima i neka ne pizdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije