Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
volontira

Optuženi bivši pročelnik savjetuje Grad o legalizaciji, ali bez naknade

Davor Jelavić/Pixsell
20.01.2014.
u 08:37

Davor Jelavić, glavni osumnjičenik u slučajevima zloupotrebe položaja, honorarno vodi tim koji se bavi legalizacijom. – Kolega je slobodna osoba i na raspolaganju je svojim znanjem, iskustvom i poštenjem – rekao je Bandić

Bivši pročelnik gradskog Ureda za izgradnju te odnedavno i glavni osumnjičenik u tri slučaja zloupotrebe položaja Davor Jelavić otišao je u mirovinu, a na poslovima legalizacije – volontira. Da njegov bivši suradnik ne prima novac za rad, kazao je gradonačelnik Milan Bandić nakon pisanja nekih medija kako Jelavić, unatoč istragama, honorarno vodi tim koji se bavi legalizacijom u gradu.

– Kolega Jelavić je prije svega slobodna osoba, no nije koordinator, već je kao i nekoliko drugih osoba i dalje na raspolaganju gradskoj upravi svojim znanjem, iskustvom i poštenjem, bez naknade – kazao je Bandić.

Sam Jelavić nije želio komentirati svoj status, a prije nekoliko tjedana kazao je kako se povukao i da vodi privatnu borbu s optužnicama.

>>Osumnjičeni Bandićevi ljudi i policajci koji su kočili istragu
 

Komentara 4

IN
Inat
10:55 20.01.2014.

Kako napreduje istraga Uskoka? i da mozda ta istraga nije razlog zasto je Jelavic jos vezan sa gradskom upravom..

GO
golub
12:06 20.01.2014.

Ovaj sa svojim znanjem, iskustvom i poštenjem 40 god. nije izmjenio dozvolu zamjenske građevine u skladu Zakona.

PR
Prunus
11:12 20.01.2014.

Ovaj je mala beba za Šegona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije