Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalog s vrha

Jedni htjeli dućan, Bandić naložio: Uredite i ordinaciju i ljekarnu!

Odranski Obrež Bandić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
12.02.2014.
u 16:16

Zbog nesnošljivosti članova starog i novog saziva Vijeća gradske četvrti Brezovica morao je intervenirati i gradonačelnik.

Nesnošljivost između starog i novog saziva Vijeća četvrti Brezovica te njihovu nesposobnost za međusoban dogovora jučer je morao rješavati i sam gradonačelnik Milan Bandić.

Sporna svađa prelama se preko leđa stanovnika Odranskog Obreža koji očekuju ambulantu, ljekarnu, ali i trgovinu u prostorima Mjesnog odbora Odranskog Obreža. Tako je gradonačelnik Bandić doslovce morao potrošiti sat vremena kako bi objasnio da u prostor koji mjesni odbor ima “stanu sve tri želje mještana”, a ne samo jedna – dućan za koji su predstavnici mjesnog odbora i vijeća predvidjeli prostor od čak 173 četvorna metra. Nakon sat vremena uvjeravanja Bandić je podvukao crtu.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Imate mjesec dana da počnete surađivati, ljudima osigurate ljekarnu, ambulantu i dućan, inače raspuštam vijeće ove gradske četvrti – poručio je odlučno gradonačelnik.

>>Do grada imaju 14 km, rade od osam, a bus kreće u 4.45 sati

Komentara 6

OB
obrežan
19:13 12.02.2014.

Trebali ste vidjeti taj sastanak. Sumrak demokracije, poplava demagogije i zamjene teza. Na isti način počinje i ovaj novinski članak, tvrdnjom da postoji "nesnošljivost" starog i novog saziva Vijeća GČ. Kao da imamo dva punopravna Vijeća, iako postoji samo jedno Vijeće gradske četvrti Brezovica, izabrano na Lokalnim izborima prošle godine. A u sastavu sadašnjeg Vijeća, koje ima 11 članova, su dvojica nezadovoljnika iz prošlog saziva. Teško je reći iz koje su političke opcije jer su, po potrebi , bili članovi SDP-a, HSU- a, pa onda nezavisni, i to sve u mjesec dana(V i VI mjesec 2013.), ali jedan im je zajednički nazivnik- gradonačelnik Grada Zagreba. To su njegovi igrači koji žele provesti neke poslove u Gradskoj četvrti Brezovica, štetne za četvrt i na račun četvrti, te usprkos odlukama većine u Vijeću, ne odustaju od svojih namjera ( ili zadataka). Eto, i na kraju dolazi gradonačelnik, te se prijeti Vijeću raspuštanjem jer odluke donosi većinom glasova, a sukladno potrebama mještana Gradske četvrti Brezovica.

PO
Porta1950
17:05 13.02.2014.

Čim vidim da je ovaj Cerovski u igri odmah shvaćam tko je pravu , taj nam nije ništa dobro donio u GČ Brezovica. Za neupućene to je osoba koja gleda samo privatne inerese i koja je bila u svim postoječim strankama od HDZ-A ,SDP-A , a sad kad SDP nije dobio izbore u Brezovici prešao je kod Bandića. Prema tome gospon Bandić mislim da ne treba graditi ordinacije u Obrežu jer ordinacija ima dosta , a ljudima iz Obreža nije problem doći do samo 2 km udaljenu ordinaciju u Brezovici. Bilo bi pametnije da novac uložite za izgradnju vrtića u Brezovici koji nam je potrebniji nego ordinacija za 50-ak ljudi koja je totalno neisplativa.

KO
komentatorv2
21:31 12.02.2014.

Demokracija je cesto neefikasna i treba ju malo pogurnut. I nek je mile to malo potresel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije