Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudnji dan

Janko Popović Volarić postao kebab-majstor

janko popović volarić
Sudnji dan
19.12.2012.
u 11:20

Originalni turski kebab pomoći će mu pripremati majstor iz Istanbula koji samo za "Sudnji dan" dolazi u Zagreb. Da za smak svijeta ne ostanete gladni

Ante je profesor književnosti i turkologije, a honorarno radi kao copywriter. Već dugo ne može pronaći posao koji će mu omogućiti normalan život i dizanje stambenog kredita u švicarcima. Zato se Ante odlučio za prekvalifikaciju. 

Iskoristio je bivšu profesiju i napravio "d’Antes kebab".

– Ukusni kebab neodoljivo me podsjetio na prikaz pakla iz Danteove Božanstvene komedije – kazao je Ante.

Riječ je o liku iz mašte organizatora "Sudnjeg dana", a utjelovio ga je glumac Janko Popović Volarić koji će u petak pripremati kebab za sve posjetitelje festivala. 
Originalni turski kebab Anti će pomoći pripremati pravi kebab-majstor iz Istanbula koji samo za "Sudnji dan" dolazi u Zagreb. Da za smak svijeta ne ostanete gladni. 
Festival "Sudnji dan" održava se u tzv. džamiji, odnosno HDLU. 

Komentara 1

DR
drznedaj
11:48 19.12.2012.

Haha, originalni turski kebab :) Izmisljen ali ne i patentiran od gastarbajtera u Berlinu. U Turskoj nisu ni znali sta je to (i u najvecem dijeliu Turske jos ni neznaju) Drugo je da je jako slican grckom gyrosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije