Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSKUPLJA ŽIČARA IKAD

Što se događa sa žičarom? Tomašević kaže da kreće u veljači, ljudi se smiju

19.01.2022.
u 11:00

– Toga nema ni u Zanzibaru kaj mi imamo tu u Gračanima. Toliko devastacije šume i toliko ulupanog novca, a žičara još ne radi. Nema se kaj više čekati, nek je puste čim prije i to je to. Nadam se samo da je sigurna – govore nam stanovnici Gračana.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
11:02 19.01.2022.

Pa dobro ima li DORH i USKOK nekog krivca. Prikazan je film od 7 sati s najočitijim dokazima! Koga se tu štiti ? Ide li hobotnica do samog državnog vrha pa se zato stopira istraga?

DA
damascus
13:24 19.01.2022.

Ja stanujem u Ilici u Zagrebu, buka je cijeli dan i to preko 90 decibela. Da tražim da zatvore Ilicu?

PI
Pišmevrit
11:55 19.01.2022.

Zicara je kostala 700 mil. Kuna i napravljena je katastrofalno te ne moze proci tehnicki. Sada se i vlada ukljucila pa umjesto da se prisili izvođac da ukloni nedostatke, jednostavno promjene zakone da bi zicara zadovoljila propise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?